superheroes

Biografie

Bram Van Hoeyland, werd geboren op 21 juni 1987. Sinds hij afstudeerde aan de Plantijnhogeschool werkt hij momenteel als Sales engineer bij Aggreko. Als oud-leider van de Kemzeekse Chiro Juventa is hij nu nog steeds lid van de gewestelijke koepel. Bram was enkele jaren voorzitter van de Gemeentelijke jeugdraad te Stekene en was in een ver verleden actief als voetballer bij Klauwaerts Kemzeke.

Hij deed dit alles met overtuiging, plezier en inzet maar de echte passie is de muziek en het showelement eromheen. Vele jaren koesterde hij de ambitie om ooit DJ te worden, ondertussen is dit meer dan een uit de hand gelopen hobby geworden en is hij professioneel bezig met zijn zaak.

Op de diverse –voornamelijk Chiro- feestjes- was Bram steevast degene die de songs koos en draaide. Het echte startschot als DJ kwam er in februari 2012 na een hele tijd sparen voor al het materiaal om uiteindelijk de droom te kunnen waarmaken.

De stap van de beschermde omgeving van de eigen kamer naar het grote publiek kwam er eind 2012. In die periode verkreeg hij ook de officiële SABAM-licentie, die hij uiteraard jaarlijks vernieuwt. Ondertussen was ook het klank-en lichtarsenaal fors uitgebreid zodat hij ondertussen meer dan voldoende materiaal had om een feest van pakweg 300 – 400 man in lichterlaaie te zetten.

Meer dan 400 man? Ook dat is geen probleem dus laat je zeker niet afschrikken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tijdens de optredens krijgt Bram bij de SUPERHEROES ook de nodige steun van zijn vriendin Iris of z'n goeie vriend Bart om de klant nog beter van dienst te zijn.

Kortom dit jonge en dynamische duo vol ritme en muziek brengt ook jouw feest tot een nooit geziene climax!


Bedankt.

De SUPERHEROES