superheroes

Concepten

Zoals het echte SUPERHEROES beaamt hebben ook wij diverse concepten die kunnen toegepast worden op verschillende soorten fuiven, feesten en evenementen. En dit is natuurlijk geen overbodige luxe want een trouwfeest vraagt om een andere aanpak dan een jongerenfuif en dat is op zijn beurt niet te vergelijken met een 30- / 40- of 50- jarigenfuif. Kortom: diverse gedaanten waar voor ieder wat wils in te vinden is. Ook op muzikaal gebied is er een brede waaier dankzij de enorm uitgebreide muziekbibliotheek van onze DJ’s. Zo kunnen wij diverse genres aan en zullen wij ons steeds aanpassen naar de noden en wensen van het publiek/onze klant.


superheroes by night

SUPERHEROES BY NIGHT

In het 'SUPERHEROES BY NIGHT' concept zullen wij optreden met onze gepersonaliseerde T-shirt (aangevuld met een Jeans of iets anders passend). Dit concept is uitermate geschikt voor casual feesten, jongerenfuiven of verjaardagsfeesten.


superheroes by day

SUPERHEROES BY DAY

'SUPERHEROES BY DAY' is een concept dat uitermate geschikt is voor trouwfeesten, recepties, bedrijfsfeesten of andere stijlvollere gelegenheden. Zo heeft elke supehero een alter ego overdag dat zijn ware identiteit verhult.


superheroes by night

SUPERHEROES IN DISGUISE

In het 'SUPERHEROES IN DISGUISE' concept zullen wij optreden in een door de klant gevraagde outfit. Dit concept is op speciale aanvraag van onze klanten en is dé garantie op een totaal concept voor uw evenement.