superheroes

Muziekkeuze

Bij de SUPERHEROES staat de klant centraal. Daarom proberen wij steeds de muziek aan te passen naar uw smaak. Indien u dit wenst maken wij graag op voorhand een afspraak om even samen te zitten en alle voorkeuren door te nemen. Dit gebeurt dan aan de hand van een voor de klant op maat gemaakte playlist. Deze playlist bouwen wij op voorhand aan de hand van de door de klant ingevulde vragenlijst en onze eigen ervaring met het soort van feest. Op deze manier proberen we ons zo veel als mogelijk aan te passen aan de noden en wensen van onze klanten.

Natuurlijk is een playlist nooit heilig of bindend, zo is er steeds de avond zelf nog ruimte voor improvisatie aan de hand van de reactie van het publiek en onze eigen expertise. Tevens zijn we er erg trots op dat bij ons u en uw gasten ook nog de avond zelf verzoekplaatjes kunnen en mogen aanvragen. Hiervan maken wij nooit een probleem. Hoe dan ook proberen we steeds een mix van alle soorten muziek te draaien aangepast aan het evenement. Een gezonde mix met de nodige flexibiliteit met als uiteindelijke doel dat al uw gasten het naar hun zin hebben. Zo begrijpen wij natuurlijk dat diverse feesten een andere aanpak nodig hebben. Zo is een jongerenfuif niet te vergelijken met een trouwfeest en zal een communiefeest andere muziek vragen dan een pensioenviering.

In onze zeer uitgebreide bibliotheek beschikken wij ondertussen toch al over een indrukwekkend aanbod van meer dan 22.000 nummers. Deze nummers zijn allemaal volledig legaal aangekocht en dus van onberispelijke kwaliteit Bovendien zijn wij in regel met alle geldende SABAM DJ-Vergunningen. (SABAM DJ licentienummer: 6591178) In deze uitgebreide muziekbibliotheek beschikken wij over muziek van de 60's tot nu; van Rock tot pop; van dance tot hip hop; van Schlager tot slow en zovéél meer... U kan bij ons terecht voor muziek van Abba tot ZZ Top; van Axwell tot Zedd en van Adele tot Zayn Malik.

Boek ons en ontdek het zelf!